Fair-Vagt

Klik her for at redigere underoverskriften.

Fast Vagt

Med en stationær vagt sikrer du virksomheden allerede ved indgangen både i og uden for normal arbejdstid. Typisk har den stationære vagt sit tilholdssted i portområdet eller i receptionen.

Den stationære vagt overvåger virksomhedens kameraer og alle slags alarmsystemer. På denne måde forhindres de fleste uønskede episoder i at udvikle sig.

Servicevagt

En servicevagt skaber tryghed og sikkerhed hos kunder og medarbejdere.

Den daglige tilstedeværelse – og vagtens kendskab til butikstyves adfærd – er i sig selv nok til at reducere uro, svind og tyveri ganske betragteligt.

Vagten griber straks ind ved kritiske situationer. Det kan dreje sig om alt lige fra at pågribe, tilbageholde eller bortvise butikstyve til at tilkalde politiet eller give førstehjælp til tilskadekommende.

Alarmpatrulje

Mange virksomheder, institutioner, offentlige bygninger o.l. er ikke bemandet om aften og natten, dette betyder at virksomheden kan være et yndet mål for uvedkommende personer. 
Da det ikke altid er den samme medarbejder der er sidst til at forlade virksomheden, og på grund af travlhed i dagligdagen, får de ikke altid lukket og aflåst Deres virksomhed korrekt. Derfor tilbyder vi en lukkerunde hvor vi gennemser virksomheden for åbne vinduer og døre, samtidig kontrollerer vi om der skulle være begyndende brand- og vandskader.

Rundevagt

Runderingsvagt går ud på at sikre at kundens virksomhed er lukket og aflåst.
dvs. tjekke døre, vinduer, porte og alarmer. Der vil også tjekkes for indbrud og hærværk og om ting som lys, kaffemaskine mm. er slukket.